Integritetspolicy för LaddningBRF.se

Inledning

LaddningBRF.se är en webbplats som riktar sig till Bostadsrättsföreningar i Sverige och deras intresse av elbilsladdningsstationer. Vi värnar om din integritet och är förpliktade att skydda den enligt tillämplig lag.

Vilken information samlar vi in?

Personuppgifter

Vi samlar in personuppgifter som du själv lämnar till oss när du fyller i kontaktformulär på webbplatsen, såsom:

  • Namn
  • E-postadress
  • Telefonnummer
  • Roll inom Bostadsrättsförening

Användardata

Vi samlar också in data om hur webbplatsen används genom cookies och andra teknologier. Exempel på sådan data är:

  • IP-adress
  • Webbläsartyp
  • Sidvisningar

Hur använder vi informationen?

  • För att ge dig information och svara på frågor om elbilsladdningsstationer för Bostadsrättsföreningar.
  • För att förbättra webbplatsen och anpassa innehållet efter besökarnas behov.
  • För marknadsföringsändamål.

Delning av information

Vi delar inte dina personuppgifter med tredje part utan ditt uttryckliga samtycke, förutom i de fall där det är nödvändigt för att fullgöra en tjänst eller enligt lag.

Dina rättigheter

Du har rätt att begära ut, ändra, eller ta bort dina personuppgifter. Du har även rätt att klaga till Datainspektionen om du anser att vi inte behandlar dina personuppgifter i enlighet med Dataskyddsförordningen.

Ändringar i denna policy

Vi förbehåller oss rätten att uppdatera denna integritetspolicy när vi anser det nödvändigt. Ändringar publiceras på denna webbplats.

Kontakta oss

För frågor kring integritetspolicyn, vänligen kontakta oss här.