Faktablad & Broschyrer

Här hittar ni information och klara mallar kring laddstolpar i en bostadsrättsförening som ni kan skriva ut och använda helt gratis.

Resurser

Ladda ner information och klara mallar som ni kan använda

guide

Steg-för-steg guide

Här kan du latta ner vår steg-för-steg guide i PDF-format som berättar hur ni går tillväga när ni vill skaffa laddstolpar till er bostadsrättsförening. Det bästa är att kontakta oss med en gång så kan vi hjälpa er med eventuella frågor med en gång.

Ladda ner: PDF Guide
motion

Exempel på motion

Här kan ni ladda ner information om hur ni skriver en motion för att installera laddstolpar i er bostadsrättsförening. Ni kan med fördel använda vår klara mall! Ett tips är att alltid ladda ner vår PDF som innehåller instruktioner och en mall. Vill ni modifiera mallen kan ni även ladda ner motionen i ett Word dokument.

Ladda ner: pdf med instruktioner Ladda ner motion i ett Word dokument
intresseundersökning

Intresseundersökning

Ett bra första steg för att påbörja processen är att kolla intresset kring laddstolpar i er förening. Här hittar ni en enkel undersökning som eni kan skriva ut och be era medlemmar fylla i. Den ger en bra överblick hur intresset kring elbilsladdning i er förening ser ut.

Ladda undersökning pdf

Vi hjälper dig

Det är enkelt att sätta igång

Att börja med installationen av elbilsladdstationer i en bostadsrättsförening kan inledningsvis verka krångligt och dyrt. Men det behöver inte vara så komplicerat. Genom att välja oss som totalleverantör av laddstationer kan du undvika onödiga problem, och er förening kan fokusera på mer väsentliga uppgifter och lämna laddningsprojektet till våra experter.